ANALYSE AV NÆRINGSMIDLER

Mikrobiologiske, molekylær- og kjemiske analyser

ASI Norge er akkreditert etter ISO Standard 17025:2017 på en rekke analyser til næringsmiddel og produksjonsmiljø.
80% av våre kunder er fra fiskeindustrien og vi har derfor opparbeidet oss en stor kompetanse på dette feltet og kan derfor bistå med hjelp ved problemer i produksjon. Vi har kunder fra hele Norge, men mesteparten befinner seg på Vestland.

Daglig utfører vi analyser på råvarer og ferdigprodukt på både fisk, kjøtt, meieri, kosttilskudd og mye mer. Vi bruker akkrediterte analysemetoder godkjent til næringsmiddelproduksjon, under kan du se et lite utvalg av våre analyser

  • Total antall bakterier 30C
  • Total antall bakterier og H2S 20C
  • Koliforme bakterier
  • e.coli
  • Termostabile koliforme bakterier
  • Bacillus Cereus
  • Enterobacteriaceae
  • Stafylococcus Aureus
  • Salmonella
  • Listeria Monocytogenes og Listeria spp.
  • Mugg og Gjær

Vi har flere ulike metoder på de forskjellige analysene, både dyrkingsmetoder og PCR som gir hurtigere svar.

ASI Norge kan bistå med prøvetakingsplan på produkt og produksjonsmiljø til små og store bedrifter, lagringsforsøk (holdbarhetstesting) og næringsdeklarasjon (Kjemiske analyser).

Ta kontakt med oss for et uforpliktet pristilbud på analysetjenester.

Food productionhygieneforskriften (lovdata)

Kommisjonsforordning (lovdata)

Scroll to Top