FISKEOPPDRETT

FRA ROGN TIL MATFISK

Vannkvalitet er svært viktig også for fiskens helse. ASI Norge AS har lang erfaring med å kontrollere vannkvalitet i alle stadiene – Fra rogn til matfisk.

Mikrobiologiske analyser i sjø- og ferskvann:

  • Total antall bakterier 22°C (sjøvann og ferskvann)
  • Vibrio sp. (Sjøvann)
  • Aeromonas (Ferskvann)
  • Reduksjonsgrad %
  • Alger

Kjemiske analyser i sjø- og ferskvann:

  • Metaller
  • UV-Transmisjon 1 eller 5cm
  • Suspendert Stoff
  • TAN
  • TOC
  • Total Nitrogen
  • Total Fosfor
  • BOF-5
  • KOF
  • Aluminium
  • pH
  • m.m
Vibrio Cholerae i sjøvann fra et RAS-anlegg

Ta kontakt med oss for spørsmål om metoder, analysepakker og for et uforpliktet pristilbud på analysetjenester.

Skroll til toppen